Voor meer informatie » 06 21 45 69 73

BenefietvoorNOP

DOELSTELLING STICHTING

Tijdens het voorbereiden en organiseren van evenementen, kwamen wij erachter dat het organiseren en het financieren van activiteiten voor goede doelen niet voor iedereen is weggelegd

Lees Verder

 

Afgeronde projecten:
1: Zinloos geweld
Lees meer

ACTIVITEITEN AGENDA

In 2017 organiseren wij de volgende evenementen:  

 

Donderdag 26 oktober

Indonesische avond

Zaterdag 28 oktober

Cityrun Emmeloord

Zaterdag 4 november

NOP's Got Talent

Zaterdag 9 december

Gala Benefiet Avond

 

ONZE GOEDE DOELEN

Lopende projecten:
1: Een rolstoelbus voor Mathijs
2: Sfeerverbetering Wittesteijn
3: Strandrolstoelen
4: Speel-o-teek Emmeloord
5: Binnentuin Talma Hof
6: Beleef TV voor 't Kompas te Urk
Lees meer

Buienradar

Vorig weekend was het eindelijk dan zover.

Na maanden van voorbereiding werd er donderdagavond gestart met de opbouw van de 1e Pasar Malam ooit georganiseerd in de Noordoostpolder.

Alex Jacobs, onze voorzitter gaf samen met Jannes Punter, onze Evenementen coördinator, het startsein voor de opbouw van de Pasar Malam in de Bosbadhal.

Nathalie Meijer, Hilly van Dijk, Fred van Dijk, Johan Schut, Arie Vinke, Tijmen van Dijk, Patrick van Dijk, Gude Hannema, Dirte Hannema, Ingrid Westerweele, Manuela Dalema ,Folco Hannema, Jannes en Alex begonnen vol goede moed met het leggen van enkele duizenden tapijttegels. Gezelligheid was troef en na ruim 2½ uur was de vloer een echte Evenementenvloer geworden.

Vrijdagmorgen vanaf 7 uur, werd de Bosbadhal langzaam maar zeker omgetoverd naar “KLEIN AZIE” Vele (vracht) auto’s reden af en aan. Het geluid van TLP Producties, de restaurants, de marktkraamhouders, de leveranciers, kortom de 1e Pasar Malam van de NOP kreeg gestaag gestalte.

Na een lange opbouwdag op de vrijdag, werden er zaterdagmorgen de laatste puntjes op de bekende i gezet en om 13 uur gingen de deuren open voor de start van de Pasar. Een mooie dag met heel veel bezoekers en alleen maar positieve reacties, maar ook de “WAUW” factor van mensen, die de hal binnenkwamen en meteen al vanwege de reuk en kleuren voelden, dat dit een “Echte” Pasar Malam was.

Ze voelden zich thuis in de Bosbadhal. En zoals John van Hese al eerder aangaf, het was een korte vakantie in Azië. Om 16 uur mocht onze voorzitter Alex Jacobs de winnares van onze “deel en like” actie haar gewonnen prijs uitreiken: een hele smoker/bbq beschikbaar gesteld door Keurslager Harsevoort en een Poiesz boodschappenbon t.w.v. € 30,00. Betty Kirindongo was dan ook erg blij ermee.

En dan was het zover: Onze Burgemeester Dhr Aucke van der Werf nam het woord en met lovende woorden over deze 1e Pasar opende hij officieel de Pasar. Tijdens een gezellig samenzijn met de Burgemeester en zijn vrouw is het toch mooi om te horen, dat de organisatie een 10+ kreeg voor de Pasar Malam van de Burgemeester en zijn vrouw.

De bezoekers konden genieten van een keur aan verkoopkramen, het lekkere eten, maar ook de geweldige artiesten, die kwamen optreden op deze Pasar: Swinging Sound Machine, Hawaiian Treasure, Hans Milane, de kookdemonstraties van Rick Simons en als hoogtepunt van deze dag een geweldig concert van Massada. Ongelofelijk om te zien hoe Johnny Manahutu zijn bandleden opzweepte en vele mooie nummers liet horen, waaronder hun nummer 1 hit: Sajang E.

Geweldig om te zien hoe vol de Pasar was en hoe er werd meegedanst. En wat een sfeer!

Zondag de 2e en laatste dag van de Pasar Malam. Wederom stonden er voor de opening weer rijen voor de kassa en om 12 uur gingen de deuren weer open. Ook vandaag weer volop lekker eten en een geweldig programma op het podium.

Relight, Warna Semesta, Diana Monoarfa, maar het hoogtepunt van deze zondag was een geweldig en adembenemend optreden van Suara Indonesia. Deze dansgroep was in de morgen op Schiphol geland na urenlang in het vliegtuig te hebben gezeten vanuit Australië.  Maar na hun optreden werden de bezoekers door onze presentatrice Milly uit hun roes gehaald. Wat was het muisstil tijdens hun optreden en wat een Oh’s en Ah’s zo mooi om te zien.

Om 19 uur werden de deuren van de 1e Pasar Malam gesloten en konden we terugzien op een geweldig weekend in Emmeloord. Nadat de deuren waren gesloten werd er weer volop gewerkt. Alles werd opgeruimd en binnen enkele uren, was alleen nog de tapijtvloer getuige van een geweldig evenement in de Bosbadhal.

Maandagmorgen nog met enkele mensen de hele dag gebuffeld en eindelijk om 16 uur kon de zaal weer gereed afgeleverd worden aan de Gemeente afdeling Accomodatieverhuur.

Kortom het waren geweldige dagen en ook de vriendschap en warmte, die is ontstaan bij de beide Stichtingen : Stichting BenefietvoorNOP en Stichting Stellar Events was prachtig te noemen. ONE BIG FAMILY.

Volgend jaar gaan we weer de Pasar Malam organiseren en misschien gaan we dan nog groter. Maar schrijf alvast 21 en 22 juli 2018 in uw agenda, want dan komt de PASAR MALAM terug naar Emmeloord.

Als laatste wil ik de volgende mensen heel erg bedanken voor hun geweldige inzet tijdens de op- en afbouw en tijdens de Pasar zelf, wat ben ik trots om deze Stichting met zulke goede en lieve vrijwilligers te mogen leiden: Jannes Punter, Nathalie Meijer, Hilly van Dijk, Tijmen van Dijk, Fred van Dijk, Patrick van Dijk, Ingrid Westerweele, Manuela Dalemans, Gude Hannema, Dirte Hannema, Folco Hannema, Cor Hannema, Johan Schut, Christine Jacobs, Arie Vinke, ons EHBO team Agnes Hepping, Jan de Graaf, Micha Baving, Nico van Bakkum, en natuurlijk onze familie van Stellar Events Chris Uittenbogaard, Max, Ruud, Anis, Omi, Jerry en Milly. Leen en Freek van TLP en natuurlijk John, Klaas Pieter en Johan van de Bosbadhal. Het was grandioos geweest vorig weekend. Als laatste nog een dankwoord aan Sijperda Verhuur, Boels Emmeloord en het zwembad van Emmeloord.

LAATSTE NIEUWS

Radio Emmeloord
Luister nu ook live naar Radio Emmeloord
Link

 

Indonesische avond
Heeft u ook zin in een indonesische avond in verzorgingshuis Talma Hof te Emmeloord?
Lees meer

 

Kaartverkoop
De online kaartverkoop van Cityrun Emmeloord en Gala BenefietvoorNOP is begonnen! Klik in het menu op Kaartverkoop om je kaarten te kopen voor deze evenement(en).

 

Cityrun Emmeloord
Hardlopen is gezond, en leuk tijdens de Cityrun Emmeloord! Ren door de mooiste gebouwen van Emmeloord!
Lees meer

 

Pasar Malam 2017
De verslag van Pasar Malam 2017 staat online 
Lees meer

 

Gala BenefietvoorNOP
Aan het einde van het jaar vieren we de geslaagden projecten dmv een prachtig Gala, het Gala BenefietvoorNOP
Lees meer


LOPENDE PROJECTEN

Speel-o-theek Emmeloord     Binnentuin Talma Hof     BeleefTV Kompas Uw project?  
Speel o teek   Talma Hof 1   Beleef TV 2 Question mark blackandwhite  
Lees meer   Lees meer   Lees Meer  Lees meer  
             
Rolstoelbus voor Mathijs   Sfeerverbetering Wittesteijn   Strandrolstoelen    
rolstoelbus2   Wittesteijn 1   Strandrolstoel    
Lees meer   Lees meer   Lees meer    

 


 

CONTACTINFORMATIE VOLG ONS OP FACEBOOK CONTACTFORMULIER
     

Recent comments